AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deliğe sıkışmak

Kahve falında bir deliğe sıkışmak

Kahve falında bir deliğe sıkışmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Kahve falında delikte sıkışmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak zenginliğinin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deliğe sıkışmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere sıkışmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonda sıkışmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayaya sıkışmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir