AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına sıkışmak

Kahve falında altına sıkışmak

Kahve falında altına sıkışmak günahlarına tövbe edeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altına sıkışmak gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında altına sıkışmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir