AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik cep görmek

Kahve falında delik cep görmek

Kahve falında delik cep görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında delik cep gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında cebi delik görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında delik cep görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu kazanmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonları görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak sorunlarının tamamen biteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir