Kahve falında cebi delik görmek

Kahve falında cebi delik görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebi delik gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında cebi delik görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında delik cep görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında cebrail yazısı görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak daha sık bir araya geleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında cep tlf almak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon almak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir