AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonları görmek

Kahve falında cep telefonları görmek

Kahve falında cep telefonları görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, darlığa düşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, dualarının karşılığını alacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonları gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yeni cep telefonu almak yanlış yatırımlar yapacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefon numarası görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, onlara galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefon almak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu satmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına inanılır.

Kahve falında cep telefon kaybetmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir