AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu almak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin rahat nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni cep telefon almak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir