AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatından razı geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek işinin yoluna gireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek güzel günlere kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek çok büyük zorluklar çekeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir