AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kazanmak

Kahve falında cep telefonu kazanmak

Kahve falında cep telefonu kazanmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kazanmak gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında cep telefonu kazanmak kişinin hedeflediği işi alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak uzun ve hayırlı bir ömre, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefon satın almak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek büyük bir işin sahibi olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu hediye edildiğini görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek başarılı bir insan olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir