AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ev sahibi olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla uğraşmak işlerinin düzeleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu satmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu satın almak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı cep telefonu görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek yarınlara bakacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu bulmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir