AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gömleği giymek

Kahve falında deli gömleği giymek

Kahve falında deli gömleği giymek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, şaşkın olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli gömleği giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Kahve falında deli gömleği giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gömleği giymek büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kırışık gömlek giymek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan gömleği giymek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo gömlek giymek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir