AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye gömlek giydirmek

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek itibarını zedeleyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında uzun gömlek giymek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkek gömleği giymek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek yolunda huzurla devam edeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık gömlek giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara gömlek giymek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir