AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık gömlek giymek

Kahve falında kırışık gömlek giymek

Kahve falında kırışık gömlek giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, variyetini çoğaltacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırışık gömlek giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda küçük bir şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kırışık gömlek giymek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırışık pantolon giymek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek rakiplerini geride bırakacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırışık elbise görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırışık kıyafet görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Kahve falında kırışık perde görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir