AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gömleği giymek

Kahve falında yılan gömleği giymek

Kahve falında yılan gömleği giymek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, yeni bir sayfa açacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında yılan gömleği giymek gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında yılan gömleği giymek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işarettir.

Kahve falında yılan gömleği görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında iki gömlek giymek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek çok başarılı işlere imza atacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizgili gömlek giymek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek hayatının afiyette geçeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste gömlek giymek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir