AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo gömlek giymek

Kahve falında bordo gömlek giymek

Kahve falında bordo gömlek giymek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında bordo gömlek giymek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında bordo renk gömlek görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo gömlek görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bordo bindallı giymek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bordo ceket giymek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında bordo pantolon giymek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo nişanlık giymek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bordo etek giymek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir