AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gömleğini giymek

Kahve falında ölünün gömleğini giymek

Kahve falında ölünün gömleğini giymek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gömleğini başkasının giydiğini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk gömlek giymek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek eve huzur dolacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu gömlek giymek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gömlek giymek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir