AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gömleği giymek

Kahve falında erkek gömleği giymek

Kahve falında erkek gömleği giymek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek gömleği giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek maddi olanakların artacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek gömleği giymek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin gömleğini giymek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek almak giymek özgüveninin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında siyah gömlek giymek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dar gömlek giymek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir