AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi olmak

Kahve falında deli gibi olmak

Kahve falında deli gibi olmak o kimselerden menfaat göreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi olmak gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Kahve falında deli gibi davranmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında deli gibi öpüşmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında deli gibi koşmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işaret eder.

Kahve falında deli gibi olmak nimetin çoğalacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında deli gibi ağlamak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında kızını delirmiş görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ekmeğinin bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir