AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi davranmak

Kahve falında deli gibi davranmak

Kahve falında deli gibi davranmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, borç batağına düşeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında deli gibi davranmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında deli gibi davranmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilgisiz davranmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iyi davranmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında adaletli davranmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında dürüst davranmak helal lokma yiyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi davranmak işinde çok ilerleyeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin soğuk davrandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin soğuk davrandığını görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir