AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi ağlamak

Kahve falında deli gibi ağlamak

Kahve falında deli gibi ağlamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, yarınlara bakacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında deli gibi ağlamak gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında deli gibi ağlamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli gibi davranmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında deli gibi koşmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli gibi olmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında delirmiş inek görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü deli görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir