AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi öpüşmek

Kahve falında deli gibi öpüşmek

Kahve falında deli gibi öpüşmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya yükler söz konusu olabilir ya da başkalarından çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında deli gibi davranmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında deli gibi koşmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında deli gibi olmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deli gibi ağlamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın delindiğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında deliden kaçmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir