AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi araba kullanmak

Kahve falında deli gibi araba kullanmak

Kahve falında deli gibi araba kullanmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Kahve falında deli gibi ağlamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi olmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli gibi davranmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, işinde dar boğaza gireceğine işarettir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli gibi koşmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında annenin araba kullandığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak kişinin daha çok kazanacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir