AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli gibi koşmak

Kahve falında deli gibi koşmak

Kahve falında deli gibi koşmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında deli gibi koşmak gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında deli gibi koşmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında deli gibi öpüşmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet etmektedir.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deli gibi ağlamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında deli gibi olmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında deli gibi davranmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçar gibi koşmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında at gibi koşmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir