AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, saygın biri olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin deli olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Kahve falında başka birinin deli olduğunu görmek çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnının delindiğini görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delirmiş at görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek yüksek tahsil yapacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı deli görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakınını deli görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deli gibi öpüşmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kafası delinmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir