AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını delirmiş görmek

Kahve falında kızını delirmiş görmek

Kahve falında kızını delirmiş görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, en tepkedeki kimse olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını delirmiş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Kahve falında kızını delirmiş görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık deli görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Kahve falında karısını deli görmek dualarından hayır görmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini delirmiş olarak görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir deli görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu delirmiş görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, adını kirleteceğine rivayet eder.

Kahve falında deli görüp korkmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında deli erkek görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir