AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taşlar toplamak

Kahve falında değerli taşlar toplamak

Kahve falında değerli taşlar toplamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli taşlar toplamak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında değerli taşlar toplamak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında değerli taş toplamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taş çalmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında mavi değerli taş görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli mor taş görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarı değerli taş görmek ekmeğinin azalmayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir