AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taş toplamak

Kahve falında değerli taş toplamak

Kahve falında değerli taş toplamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, işe başlanacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değerli taş toplamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında değerli taşlar toplamak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taş toplamak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek sorunlarının da çözüleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında değerli mor taş görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taş çalmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir