AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taş çalmak

Kahve falında değerli taş çalmak

Kahve falında değerli taş çalmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında değerli taş çalmak gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında değerli taş çalmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli eşya çaldırmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret eder.

Kahve falında değerli eşya çalmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında değerli bir şey çalmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taş almak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında değerli taş aramak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir