AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret eder.

Kahve falında değerli taş takmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında değerli taş toplamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taşlar toplamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli taş satmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yarı değerli taş görmek hem işinde başarılı olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir