AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarı değerli taş görmek

Kahve falında yarı değerli taş görmek

Kahve falında yarı değerli taş görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayata küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarı değerli taş gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yarı değerli taş görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında siyah değerli taş görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalettir.

Kahve falında değerli taşı görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli taş satmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında değerli taş toplamak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir