AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi değerli taş görmek

Kahve falında mavi değerli taş görmek

Kahve falında mavi değerli taş görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi değerli taş gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında değerli taş almak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalettir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yarı değerli taş görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlar toplamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değerli bir taş görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir