AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli mor taş görmek

Kahve falında değerli mor taş görmek

Kahve falında değerli mor taş görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında değerli mor taş gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Kahve falında değerli mor taş görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taş aramak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalettir.

Kahve falında değerli taş satmak çok başarılı adımlar atacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında yarı değerli taş görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir