AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil değerli taş görmek

Kahve falında yeşil değerli taş görmek

Kahve falında yeşil değerli taş görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil değerli taş gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında değerli taşı görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında yarı değerli taş görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli taş takmak ümitsizliğe, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında siyah değerli taş görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir