AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesinin elini öpmek

Kahve falında dedesinin elini öpmek

Kahve falında dedesinin elini öpmek zor günlerini arkasında bırakacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, itibar edineceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, afiyete ereceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında dedesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında dedenin elini öpmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dedesinin elini öpmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir