AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek makbul olan şeylere, böylece kişinin hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına tabir olunur.

Kahve falında dedesinin elini öpmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, doğru kararların alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine inanılır.

Kahve falında dede elini öpmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir