AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dedemin elini öpmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında dedesinin elini öpmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir