AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedenin elini öpmek

Kahve falında dedenin elini öpmek

Kahve falında dedenin elini öpmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, dinde tartışmaya, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, nefsine yenileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek güzel günler için çalışılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Kahve falında dedenin elini öpmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek helal rızık elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir