AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedenin elini öpmek

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, başarılarının azalacağına, hile ile mal elde etmeye, kısmetlerini de göremeyeceğine, borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek eline güzel fırsatların geçeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında dedemin elini öpmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek problemlerinin biteceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına inanılır.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek çevresindekilerle arasının açılacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir