AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek gerçek mutluluğu tadacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir