AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedenin elini öpmek

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yollarının açılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dedesinin elini öpmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedemin elini öpmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir