AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek uğranılan zararın telafi edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevinileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, can sıkıntısının geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dede elini öpmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin elini öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek yurtdışına gidileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dedenin elini öpmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir