AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı hanımını görmek

Kahve falında dayı hanımını görmek

Kahve falında dayı hanımını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında dayı hanımını gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dayımın hanımını görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına yorulur.

Kahve falında dayı hanımını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında dayı hanımı görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında hoca hanım görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek işlerine verimin hâkim olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hanımını dövmek yokluk çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir