AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan ve hanımını görmek

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok pişmanlık duyacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, aksiliklerin başgöstereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakan ve hanımını gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek ruhunun dinleneceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan hanımını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başbakan hanımı görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını kıskanmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun hanımını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında hanımla kavga etmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir