AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını zina ederken görmek

Kahve falında hanımını zina ederken görmek

Kahve falında hanımını zina ederken görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yolculuğa, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımını zina ederken gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini zina ederken görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini zina ederken görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birini zina ederken görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında amcasının hanımını görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hak yolundan ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında hanımının öldüğünü görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok büyük borçlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir