AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını dövmek

Kahve falında hanımını dövmek

Kahve falında hanımını dövmek çaresiz durumlarda kalacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, zorlukların giderileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hanımını dövmek gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında hanımı dövmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını dövmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında dayımın hanımını görmek hikmet sahibi olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında hanım görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında hanımının kaçtığını görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş hanımını görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını ölmüş görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir