AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayımın hanımını görmek

Kahve falında dayımın hanımını görmek

Kahve falında dayımın hanımını görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, insanlara iyilik yapmaya, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, rakiplerine yenileceğine delalet eder.

Kahve falında dayımın hanımını gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dayı hanımını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın hanımını görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında dayı hanımı görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında zübeyde hanımı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında amcasının hanımını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Kahve falında hanımını hamile görmek eşlerin ayrılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir