AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının evlendiğini görmek

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kindar olacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında hanımının evlendiğini gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında hanımıyla evlenmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret eder.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımını dövmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında hanımla konuşmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir