AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca hanım görmek

Kahve falında hoca hanım görmek

Kahve falında hoca hanım görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hoca hanım gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında hoca hanım görmek övgü dolu sözler duyacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımla konuşmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında hanım görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan hanımını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının doğum yaptığını görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında hanımını sakallı görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir