AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı hanımı görmek

Kahve falında dayı hanımı görmek

Kahve falında dayı hanımı görmek eline geçen paraları tutamayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında dayı hanımı gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Kahve falında dayı hanımını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dayımın hanımını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında dayı hanımı görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek tecrübelerini aktaracağına, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında hanımı görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, hanesindeki rızkın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımının doğum yaptığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş hanımını görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir