AnaSayfa / Genel / Kahve falında davulla oynamak

Kahve falında davulla oynamak

Kahve falında davulla oynamak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, onlara hayrının dokunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davulla oynamak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında davul çalarken oynamak kısmetlerinin çoğalacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında davulla oynamak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında davul zurnayla oynamak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davul oynamak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında davul çalıp oynamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı görmek iftiraya uğrayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davullu düğün görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde davul çalmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir