AnaSayfa / Genel / Kahve falında davullu düğün görmek

Kahve falında davullu düğün görmek

Kahve falında davullu düğün görmek zamanının boşa gideceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, malların çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında davullu düğün gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde davul çalmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında davullu düğün görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında davul çalarken oynamak kazancında bereketin artacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davul çaldığını duymak yeni işlere girişileceğine, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir